Box office Romania 28 noiembrie - 4 decembrie 2016

Total:

6.8m RON vs. 5.2m RON saptamana anterioara

Zilele libere isi spun cuvantul si incasarile urca vertiginos. E a patra cea mai banoasa saptamana din 2016. Si asta fara sa existe o premiera cu adevarat atractiva.


Top 3:

Moana (s2)                                        974k RON
Fantastic Beasts... (s3)                958k RON
Underworld: Bloodwars (s1)    908k RON

Batalia la varf e foarte stransa, primele 3 titluri stau intr-o suta de mii de RON. Moana la a doua saptamana isi ia revansa si ocupa primul loc. Cu un drop de week-end mic (28%), dar cu o suma a primelor 2 saptamani care abia ajunge la nivelul asteptat de mine pentru debut... Fantastic Beasts merge in continuare bine si are sanse sa prinda un top 10 la finalul anului in Ro. Not bad at all. Pe 3 e prima premiera din saptamana. Seria Underworld are probabil un public fidel - nu ma astept sa urmeze si niste picioare bune.

Alte premiere din saptamana:

Allied - 831k RON. O suma decenta, dar Brad nu prinde primele locuri la deschidere. 
Neon Demon - 30k RON. Practic nu a contat la incasari, desi a avut expunere in 16 ecrane.

Batalia romanestilor:

Putem trage linie si in batalia romanestilor. Selfie 2 a strans in 12 saptamani 147k spectatori si 2.6m RON, iar Doua lozuri in 9 saptamani 131k spectatori si 2.4m RON. Cifrele de acum incolo sunt deja atat de mici incat ordinea nu mai poate fi afectata. Asadar, asa cum prevazusem, Selfie 2 este cel mai bun incasator autohton pe 2016. Totusi performanta lui Doua lozuri e adevarata surpriza a filmelor ro pe 2016.


Ce vine in w-end in cinema?

2 premiere divergente care vor conta cat de cat la box office.

 Incarnate

Vine Cracinul, dar ce conteaza, nu? Poate ca e liniste pe culoarul de horror, dar eu zic ca e liniste cu motiv. Fanii hardcore vor veni si nu prea pentru ca Incarnate are note mici pe meta si popular. Estimarea mea: 160k RON.Office Christmas Party

Vine Craciunul, asa ca o petrecere de Craciun suna mai bine, nu? Cast voluminos si o directie a la Hangover. Bad Santa 2 a trecut deja, iar apetitul pentru ceva mai murdar pare sa fie la locul lui. Promovare am simit. Estimarea mea: 880k RON. 

Comments

Popular posts from this blog

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Box office Romania 3 - 9 aprilie 2017

Le tout nouveau testament