Box office Romania 21-27 noiembrie 2016

Total:

5.2m RON vs. 5.5m RON saptamana anterioara

Vorbim de a treia saptamana consecutiva de scadere - iarasi una de o singura cifra - 6%. Moana a debutat ingrozitor.

Top 3:

Fantastic Beasts...(s2)      1.2m RON
Doctor Strange (s4)          655k RON
Moana (s1)                            624k RON

Lider neschimbat, iar Moana doar pe locul 3 in spatamana cu o treime din incasarile pe care eu le estimasem. Genul de esec care ma face - cuplat cu cel din cazul lui Trolls - sa realizez ca pur si simplu nu inteleg inca publicul de animatie de la noi. Adica de ce Trolls rupe tot, iar o printesa Disney cu afis haios nu? Ok, Moana sau Vaiana nu e un nume care sa sune bine, e necunoscut publicului, dar brandul Disney ar trebui sa functioneaza ca o garantie... Trebuie sa ma pun cu burta pe carte, pe cifre vreau sa zic. 

Cealalta premiera importanta - Bad Santa 2 a incasat 552k RON, semnificativ peste asteptarea mea de 330k RON. 

Ce vine in w-end in cinema?

 Allied

Zemeckis la primul film regizat dupa The Walk - unul din favoritele mele din cinema de anul trecut. Dragoste in vreme de razboi cu Brad Pitt si Marion Cotillard plus un element thriller care ramane de descoperit. Fimul despre care gurile barfitoare spun ca i-ar fi despartit pe Brad si Angelina. Look-ul e un plus clar, dar critica s-a cam plans ca povestea nu duce suficient. Underworld: Blood Wars

Franciza. Beckinsale. Ultimul film in cinema - Awakening - debuta in ianuarie 2012 debuta cu 22k spectatori si termina, dupa doar 6 saptamani, cu 82k spectatori si un loc 24 in anul respectiv dupa incasari. 
The Neon Demon

Nisat. Nicolas Winding Refn. Bagat in seama pe la Cannes. Nici critica, nici publicul n-au iesit satisfacuti de la el. Dar ce trailer!

Comments

Popular posts from this blog

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Box office Romania 3 - 9 aprilie 2017

Le tout nouveau testament