Box office Romania 14-20 noiembrie 2016

Total:

5.5m RON vs. 5.9m RON saptamana anterioara

O scadere de 6% cu Handmaiden pentru care nu s-au raportat inca cifrele... halal industrie! ceea ce inseamna incasari relativ stabile facute cu cateva premiere cu debut in zona asteptata si cu alte cateva titluri fata de care publicul isi manifesta inca interesul.

Top 3:

Fantastic Beasts (s1) 1.46m RON
Trolls (s3)                         810k RON
Arrival (s2)                      617k RON

Debutul lui Fantastic Beasts a fost foarte aproape de estimarea mea de saptamana trecuta. Il asteptam la 1.58m RON. Si cifrele de p-afara arata bine, si publicul si critica au fost multumiti de ce au primit. Pare-se ca WB au pus mana pe o franciza.

De remarcat si Arrival. Prinde podiumul la a 2-a saptamana si drop-ul de la weekend-ul de lansare la cel de-al doilea de prezenta in cinema este de doar 25%. Asa picioare frumoase pentru un sf te duc cu gandul la Gravity - care a debutat cu 32k spectatori si a atins 170k la final de circuit. 

Celelate premiere ale saptamanii pentru care avem cifre sunt Snowden si Nocturnal Animals. Pe primul il asteptam la 190k RON, dar nu a reusit nici atat. Doar 102k RON. Al doilea a depasit un pic asteptarile - 190k RON incasati vs. 170k RON estimati. Cinemagia l-a declarat cel mai bun thriller psihologic al anului...

Ce vine in w-end?

Moana

Adica Vaiana caci asa s-a tradus si la noi. Disney cu numarul 56, eroina junior si un semizeu care se aventureaza prin Pacific. Arata clasic. Promovarea am simtit-o. Trolls si-a facut deja plinul, vreme rece si inchisa - deci toate sansele sa ii fie bine. Estimarea mea: 1.8m RON.
Bad Santa 2

Stiu de anul trecut, de la Love the Coopers, ce inseamna un titlu de sezon potrivit. Doar ca lungimea de unda e cu totul alta cu Billy Bob si comedia neagra si murdara. Estimarea mea: 330k RON.

Comments

Popular posts from this blog

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Box office Romania 3 - 9 aprilie 2017

Le tout nouveau testament