Focus si Nueve Reinas: 3 puncte comune

#1 Relatia de mentorat profesional cu debut in timpul programului 

Focus: Nicky (el) e agatat intr-un restaurant de lux de Jess (ea). Merg in camera ei de hotel si, pana sa-si dea pantalonii jos, apare sotul gelos amenintand cu o arma. Nicky le explica ce si unde gresesc in combinatia lor, Jess se agata sa-i devina ucenica. Nueve Reinas: Juan (el) da o teapa cu bancnote intr-o benzinarie. Cand sa iasa, observa ca se schimba casiera... Nu poate rezista si incearca aceeasi schema. Doar ca prima casiera se intoarce si Juan intra la apa. De unde il scoate jucand rol de politist Marcos (alt el). Urmeaza o secventa lunga de momeli reciproce si testari de incredere pentru ca cei doi sa se partenerieze intru dat tepe.
Cine e mai tare? Nueve Reinas. 
De ce? Pentru ca are o intentie ascunsa, absolut cool, cu care decarteaza abia la final. 

#2 Micul dictionar de tepe si tepari 

Focus: ajunsi in locatia Superbowl-ului Nicky ii explica lui Jess, iar noua ni se arata cu imagini in cascada, cam care e retetarul teparilor la un asemenea eveniment. De la ciupeli din portofel la clonari de carduri si jocuri de noroc aranjate la amantlacuri. 

Nueve Reinas: Marcos il duce pe Juan intr-o intersectie aglomerata si ii enumera, in timp ce noi ii vedem in focul actiunii, pe toti cei care opereaza ilegal acolo - suti, ciorditori, spargatori de masini, maradonisti si tot asa. 

Cine e mai tare? Egalitate. 
De ce? Focus are editarea superioara, Nueve Reinas un vocabular spaniol cu diferentieri semantice absolut delicioase. 

 #3 Buenos Aires, Aires, Aires... 

Focus: 2/3 din film se petrece la Buenos Aires si printre locatiile care se pot vedea sunt Mercado Central si casele colorate din La Boca. Aer de ghid turistic. 
Nueve Reinas: toata actiunea are loc in capitala Argentinei, cu stradutele, piatetele si pasajele sale. Inclusiv zona portului. Aer de capitala - foiala multa, mezcla de chipuri si interese.
Cine e mai tare? Egalitate. 
De ce? Focus e gandit sa functioneze in high life, asa ca locatiile sunt de acolo, chit ca apasa un pic cam tare pe ele. Nueve Reinas lucreaza low & under si arata de acolo.Comments

Popular posts from this blog

10 replici tari din Secretul lui Bachus

Le tout nouveau testament

Box office Romania 3 - 9 aprilie 2017